Segíthetünk?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nincs két egyforma ember – nincs két egyforma fa sem.

Ezért termékeink a fa erezetétől függően vagy a kövek csiszolásából adódóan, kis mértékben eltérhetnek a képen láthatótól.

Óráink és napszemüvegeink, sőt karkötőink nagy része férfiaknak és nőknek egyaránt jól áll, a termékek méretre állíthatóak, így az ízlésedre van bízva melyiket választod. Természetesen vannak kivételek melyet a termék oldalán mindig feltüntetünk.

A PayPal egy biztonságos és kényelmes elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Így egyszerűen tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni több, ezer online áruházban vagy mobil alkalmazásokban. 

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Nagyon kedvező szállítást biztosítunk!

Szállítási díjak Magyarországon csupán 990 Ft. 

Igen! Ha utánvétes szállítást választasz, a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek is fizetheted. A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Miután megrendelés csomagolva lett és készen áll a szállításra, e-mailben értesítést küldünk.Ezután a csomagküldő szolgálat 1-2 napon belül kézbesíti.

A faórák cseppállóak, így nem mennek tönkre, ha esik az eső vagy kezet mosol, de a fa tulajdonságai miatt nem vízálló.

Sokan ajánlják, hogy a számukra bevált a fából készült szíj! Azt azért tudnod kell, hogy a csat rozsdamentes acélból készült és egy minimális részen érintkezik a bőr felületével.

Könnyű súlya és kedvező tulajdonságai miatt a csuklód se izzad meg használata közben. Nagyon sokan dicsérik ezért. 

Különböző típusú anyagok, például teak, ébenfa, juhar és még bambusz is felhasználásra kerülnek a készítés során. 

Nagyon sokféle ásványból készülnek karkötőink, melyet a termékeknél részletesen említünk. Többek között jáde, jáspis, kagyló, onix, türkiz, tigrisszem, achát, amazonite, napkő, gránát, rhodonit, lapis stb.

Természetesen! Minden 10000Ft feletti vásárlásra 12 hónap jótállást biztosítunk.

Írj nekünk! Szívesen válaszolunk! info@ideam.hu

Close Menu
×

Cart