megrendelés, szállítás

Lehetséges fizetési módok:

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelni a kártyaadataid egyetlen PayPal elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro

  • Visa vagy Electron 

  • Amex bankkártyádat

Mi a PayPal rendszerét használjuk, mert rendkívül biztonságos!

A PayPal elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban.

Fizetés az áru átvételekor

Ha utánvétes szállítást választasz, a számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek is fizetheted.

A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Szállítás:

A megrendelés visszaigazolása után a csomagot futárszolgálat szállítja ki.

Ha átadtuk a csomagot a futárszolgálatnak minden esetben e-mailben tájékoztatást küldünk. Ők a szállítás napján SMS-ben értesítést küldenek az érkezésről. 

Szállítási díjak Magyarországon 990 Ft.

Kézbesítés munkaidőben, jellemzően 8 és 17 óra között történik, ezért szállítási címként érdemes olyan címet megadni, ahol napközben elérhető a csomagot átvevő vásárló (pl. munkahely). A rendelés során a Megjegyzés rovatba a futárnak írhatsz olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Ha például valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen érdemes az illető személy nevét és elérhetőségét megadni. 

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, igyekszik lehetősége szerint telefonon egyeztetni, ha ez nem lehetséges, értesítést hagy. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.9

A termék kézbesítése Magyarország területén lehetséges.

A megrendelés feladásának határideje a rendeléstől számított 3-5 munkanap.(kivétel: előrendelések, ha nincs termék raktáron)

Close Menu
×

Cart